Unna dig en förmiddag av avkoppling och återhämtning på vårt yogaretreat! Upplev djup avslappning och frid med Yin Myo Release och Gongbad. Ge dig själv en paus från vardagen och anmäl dig till vårt yogaretreat idag!

Välkommen på ett djupt avslappnande och lugnt halvdagsretreat 9:30-12 söndagen den 16:e april.

Vår förmiddag kommer att fokusera på två avkopplande och lugnande yogastilar – Yin Myo Release och Gongbad.

Vi börjar morgonen med Yin Myo Release som är en form av yin yoga som fokuserar på att frigöra spänningar i muskler och bindväv med hjälp av tennisbollar och genom en kombination av stretch och avslappning.

Efter en paus bjuds du in i stillhet för ett Gongbad som är en form av sound healing som använder gongar och klankskålar för att skapa en djup avslappning och främja en känsla av inre frid.

Vårt halvdags yogaretreat är utformad för att ge dig en paus från din hektiska vardag och hjälpa dig att återhämta dig både fysiskt och mentalt. Du kommer att lämna vår förmiddag känna dig lugnare, avslappnad och mer balanserad. Unna dig själv denna värdefulla tid och anmäl dig till en Vårpaus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *