Schema

yogaschema

Utöver detta veckoschema kommer det extraklasser som du kan se i Wondr-schemat här under. Håll också utkik på Instagram @enkopingsyogastudio och på Facebook där du kan följa oss.

Boka här:

För att kunna boka en klass måste du ha en inloggning i Wondr som du kan göra här.

Schemat gäller tills vidare men kan komma att ändras allt eftersom vi ser behov och önskningar.

Klasserna går också att närvara vid online.

I dessa pandemitider är det viktigt att ingen av oss kommer till yogastudion med förkylningssymtom. Känner du dig minsta osäker ber vi dig att delta hemifrån. Onlinepass kostar lika mycket som att delta i salen, såvida du inte har ”Online terminskort”.

Enköping yoga
Yoga i Enköping

Förutom det fasta veckoschemat kan det vara extrapass, after work-yoga och workshops inplanerade. Vissa av dessa kommer ingå i ditt månads/terminskort och gå att använda 10-kort till medan andra kommer att kosta extra. Med månads- och terminskort kommer du få rabatt på kurser och retreats som hålls av oss. Vi kommer att informera om vad som gäller.

Anmäl dig här!

Glöm inte att anmäla dig till passet du ska gå på!

Skaffa medlemskap här.

After work-yoga och andra extra-klasser

After work-yoga är ett bra sätt att starta helgen!

Ibland ligger det extraklasser kl 16:30 på fredagar. Det är ibland välgörande restorative yoga eller kanske gong bad. Andra gånger är det ett dansat yogadisco-pass.

Andra extraklasser kan ligga på lördag eller söndag. Håll utkik om det är något denna vecka! Extra-passen ingår, om inget annat framgår, i ditt terminskort/månadskort och du kan använda 10-kort.

Kommande:

Uppdateras efter hand.