Vi som håller klasser på Enköpings yogastudio

Malin Lagström

Jag leder yogapassen intuitivt från hjärtat. För mig är det viktigt att yogapasset är anpassat till gruppen jag har framför mig. Den yoga jag erbjuder är mjuk, inkännande men samtidigt stärkande för både kropp och själ. Samayogan är den yoga som ligger mig varmast om hjärtat. Jag är utbildad mediyogaterapeut och är även utbildad inom yin- och restorative yoga, mindfulnessinstruktör inom MIMY-metoden och utbildad meditationslärare i den traditionella indiska filosofin.

Jag hittade yoga i en period i livet när jag mådde psykiskt dåligt och var utmattad. Yogan och framförallt andningen blev min väg tillbaka. När jag inte arbetar som yogalärare är jag arbetsterapeut och arbetar främst med psykisk ohälsa.


Eva Grape Ersson

Eva Grape Ersson

Jag sysslar inte med “snyggyoga” utan vad som fungerar. Alla kroppar är olika och vi kommer till yogamattan med olika erfarenheter som vi måste utgå ifrån, istället för hur det kanske borde vara. Yoga för mig är glädje, möjlighet till att utmanas både på matta och utanför och en väg till både kropps- och självkännedom.

Jag hittade yogan för ungefär 15 år sedan och har sedan dess provat många olika stilar och älskar både lugna och mer fysiskt krävande pass. Jag undervisar själv i Somatic flow som är en dynamisk yogaform och jag tycker att glädje, nyfikenhet och lekfullhet ska få ta plats på yogamattan i mina pass. Var ska vi testa oss fram, om inte där?

Då jag också är profylaxinstruktör och doula så givetvis erbjuder jag också gravidyoga och mammababyyoga samt profylaxkurser.


Anna Mård

Jag kom i kontakt med yoga för en hel del år sedan, men den blev väldigt viktig för mig när jag för några år sedan blev utbränd och deprimerad. Med yogan som ett verktyg kan jag bromsa mina tankar och vara sann mot mig själv. 

Att få kunna förmedla detta till andra är en stor drivkraft för mig.

Jag har en 200 TT i Hatha yoga, och är instruktör i Dans för hälsa bland annat. Jag fyller på med ny kunskap så fort tillfälle ges, för yogan är ett fantastiskt verktyg värt att förmedla.