Köp rabatterat kort för resten av terminen VT 23

Har du letat efter ett sätt att få en lite hälsosammare livsstil med mindre stress? Vill du bli roligare och samtidigt hitta lite lugn och ro i vardagen? Har du kanske funderat på om yoga är något för dig men inte kommit till skott och boka ett pass?

Då finns det just nu ett bra tillfälle för dig. Vi erbjuder nu vårt ”resten av terminen-kort” till ett jättebra pris och du kan njuta av alla fördelarna med yoga utan att behöva betala fullt pris.

Med vårt rabatterade yogakort får du tillgång till en mängd olika yogaklasser som är utformade för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Oavsett om du vill öka din flexibilitet, stärka din kropp eller hitta en inre lugn, så har vi klasser som passar dig. Vi yogalärare kommer att guida dig på ett mjukt, prestigelöst och kravlöst sätt.

Vi har yogaklasser fram till midsommar så än har vi många sköna yogaklasser att se fram emot tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *