Vilket härligt retreat vi hade helgen som var. Vi yogade, pratade, skrattade, vilade i vibrationer av gong och klangskålar och vilade i oss själva under yoga nidran.

Vi tyckte att det var så roligt att träffa er och att få mötas på det här sättet lite längre stund och äta lunch tillsammans.

Malin håller i gongbad

Det händer i december

5:e december- Vila i advent: Först ut i december är vårt nästa retreat. Denna gång en halvdag. Söndagen den 5:e december 13-15:30 har vi Vila i advent. Några timmar med yoga med yoga nidra och gongbad. Det kommer att bli ljuvligt. Självklart blir det lite te och prat också. Eventet kostar 295kr. Du som har månadskort eller terminskort har fått mail med kod för 25% rabatt.

Halvdagsretreatet bokas och betalas som ett eget ”medlemskap” under ”kurser” i bokningssystemet och här på hemsidan.

12:e december- Gongbad: Njut av en meditation till vibrationerna av gong, klangskålar och andra av Malin ”instrument”. Ingår i alla medlemskap. Bokas i schemat.

17:e december- Discoyoga: En till omgång av det roliga, svettiga och energigivande discoyogapasset som ligger som ett ”after work” pass på fredagen kl 16:30-17:30. Denna klass ingår i alla medlemskap och bokas i schemat.

18:e december- Sadhana: 7:30-9:30 en riktigt bra start på morgonen. 2 timmar med yoga och meditation guidat av Malin. Ingår också i ditt medlemskap och bokas i schemat.

Yoga i mellandagarna

Så smått närmare vi oss julen också. I mellandagarna kommer vi inte att ha ordinarie schema men vi jobbar på ett mellandagsschema med några klasser.

Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *