Vila i advent

Den andra advent, söndagen den 5:e december bjuder vi in till en halvdagsretreat.

retreat

Vikten av vila

Förutom att vi får vila bara för att det är skönt, har vilan också många positiva effekter som att vi blir mer kreativa, effektiva och balanserar vårt nervsystem så att vi blir lugnare och gladare. Kanske lite piggare också. Det låter som något vi kan behöva veckorna före jul!

Vi bjuder in till en skön eftermiddag med vila och juldoftande te i pausen mellan yoga och gongbad.

Yoga nidra

Vi kommer börja eftermiddagen med lite sköna rörelser och sedan en längre yoga nidra. En yoga nidra är ”yogisk sömn”, en ledd djupavslappning där vi hamnar i gränslandet mellan sömn och vakenhet, hypnagogia, vilket är ett mycket återhämtande tillstånd. Eva guidar med hjälp av kroppsscanning, andning och visualiseringsövningar.

Gongbad

Efter en te-paus bäddar vi åter igen ner oss och översköljs av vibrationerna från Malins gonggong.

Anmälan

Anmälan gör du genom att gå in på hemsidan ”Våra priser”, rulla ner till ”Kurser & Workshops” och där klicka på ”Vila i advent”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *